joi, 5 septembrie 2013

Reteta aperitiv - pasta de heringi cu nuci

Reteta aperitiv - pasta de heringi cu nuci

Ingrediente - Reteta aperitiv pasta de heringi cu nuci

- 1 hering,
- 12 nuci curăţate şi pisate,
- miezul de la 2 felii de franzelă muiat în apă cu oţet ,
-  ½ ceapă rasă,
- 1 linguriţă oţet,
- 3 linguri ulei.

Mod preparare - Reteta aperitiv pasta de heringi cu nuci

Heringul se spala, apoi se curăţă de pieliţă, se scot toate oasele şi se dă prin maşina de tocat carne prin sita cu gauri mici de 2-3 ori. Pasta de peşte se pune într–un castron şi se freacă cu franzela muiată şi bine stoarsă, adăugînd cîte puţin ulei. După ce se adaugă tot uleiul, se pun ceapa, oţetul, nucile şi se amestecă. Această compoziţie se aşază pe un platou lung, dîndu–i forma unui peşte. Apoi se pune capul peştelui la o extremitate şi coada la cealaltă extremitate.
Secret Reteta aperitiv pasta de heringi cu nuci: Se serveste rece ca aperitiv.
Reteta aperitiv pasta de heringi cu nuci , Reteta aperitiv pasta de heringi cu nuci , Reteta aperitiv pasta de heringi cu nuci

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retete populare